Werkwijze

Een traject duurt gemiddeld 6 weken (een keer per week 45 – 50 min) waarin jij onder mijn begeleiding leert zelfstandig jouw ballast gericht los te laten en positieve gevoelens weer terug te halen. Je gaat hier dagelijks (2x per dag ) zelf mee aan de slag aan de hand van werkschema’s.

Het loslaten van de onderliggende oorzaak van jouw klachten en het terughalen van positieve gevoelens gaat niet in een keer. Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende gevoelens en emoties geleidelijk loslaat.

Vergelijk een beperkend gevoel zoals ‘onzekerheid’ eens met een stokje. Wanneer dit ‘stokje’ als gevolg van een vervelende gebeurtenis in jouw lichaam komt verkrampt het weefsel (spieren, organen, etc.) eromheen. Hierdoor kun jij dit gevoel van onzekerheid niet zomaar ineens loslaten.

Elke keer als je loslaat, breek je een stukje van dat ‘stokje’ af. Hierdoor kan jouw weefsel wat meer ontspannen en kun je weer een stukje ‘onzekerheid’ loslaten. Ook het terughalen van positieve gevoelens gaat stap voor stap.

 

Na afloop van het traject kun je met de geleerde BMR methode jezelf voor altijd blijven ondersteunen.

Klaar voor good vibes only?

Bekijk de tarieven & meld je aan voor een BMR traject