Voor wie is het?

Body Mind Release is geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken om weer lekker in je vel te zitten en met kracht en blijheid in het leven te staan. Wordt weer de schipper op jouw schip in plaats van een passagier.

Naast professional ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik ken het gevoel van rondlopen met gevoelens van spanning, stress, somberheid, eenzaamheid, angst, zorgen maken, onzekerheid, vermoeidheid, lichamelijke en mentale klachten.

Ik weet ook dat in veel gevallen je (huis)arts hier geen directe onderliggende medische oorzaak aan koppelen. De oorzaak wordt dan gezocht in het gedrag of vervelende stressvolle en traumatische gebeurtenissen waarin jij je bevindt of hebt meegemaakt.

De oplossingen zijn dan meestal: neem wat meer tijd voor jezelf, ontspan, neem meer tijd voor jezelf, zoek een hobby/sport, ga op dieet, stop met je verslaving of ga naar een deskundige voor het verwerken van verlies, trauma of bespreken van problemen.

De bedoeling is dat je iets ‘anders’te gaan doen. Soms krijg je zoals ik onderdrukkende ‘medicijnen’ mee die jou helpen de dag door te komen. Ik weet dat dat daarmee de oorzaak niet wordt aangepakt. Er verandert niets. Dezelfde klachten, gedragingen en problemen blijven.

Ik begrijp en weet dat je jezelf dan afvraagt ‘wat nu?’. Wat kan ik doen om mijzelf weer goed te voelen, meer energie te krijgen en weer doel te hebben en gelukkig te worden?

Nu kan ik je zeggen. Zoek niet verder….. Ik kan jou hierbij helpen……

 

Neem de stap and let’s Head 2 your Wellness 

 

*Medische oorzaken dienen eerst uitgesloten worden