Welkom bij Head2Wellness, ik ben Danielle Waterberg erkend BMR Therapeut maar vooral ervaringsdeskundige. Alles wat ik aanbied heb ik zelf ervaren en doorlopen waardoor ik zeker weet dat wat ik aanbied ook echt werkt.

Ik ben een diepdenkend en diep voelend, empathisch persoon die altijd achter het waarom van alles wil komen. Vooral achter menselijk denken en handelen. Deze interesse heb ik altijd al gehad.

Ik kan mensen “lezen” daar bedoel ik mee, ik luister niet alleen naar wat je zegt, maar ook naar wat je niet zegt, je woordkeuze en je non-verbale communicatie. verder heb ik een sterk ontwikkelde intuitie waardoor ik makkelijk verbindingen leg en dus het uitkomst of verloop van situaties kan voorspellen. Hierdoor weet en begrijp ik meestal wat mensen bedoelen of willen zeggen soms voordat zij het zelf weten.

Deze gave heb ik jaren als last ervaren omdat ik altijd begreep waarom iemand iets deed of zei en dus begrip had voor het gedrag. Hierdoor bewaakte ik mijn grenzen niet waardoor ik mezelf steeds aanpaste aan de mensen om mij heen. Om hen maar tevreden te houden. Hierdoor verloor ik mezelf. Ik wist op een gegeven moment niet meer wie ik was en wat ik wou.

In mijn bijna 37-jarige reis op aarde heb ik veel ervaringen, kennis en lessen op mogen doen. Alle ervaringen, kennis en lessen hebben ertoe geleid dat jij nu hier mijn verhaal aan het lezen bent. Ik ben dankbaar voor elke ervaring, opgedane kennis en les. Misschien niet op het moment dat ik ze opdeed 😉. Maar ik zie nu dat ze noodzakelijk waren om mij te maken tot de persoon die ik vandaag de dag ben en om mij klaar te stomen om mijn purpose hier te vervullen. Want nu kan ik jou misschien wel helpen meer inzicht in jezelf en je situatie te krijgen zodat jij zelf een oplossing kan bedenken of vinden. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende lichamelijke klachten, mentale klachten, vermoeidheid, stress, Depressies en uiteindelijk een burn-out gehad. De burn-out heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk besloot voor mezelf te kiezen en ik heb nog geen dag met spijt teruggekeken.

In de loop der jaren heb ik met verschillende therapeuten, psychologen, psychiaters en methodieken geprobeerd om van mijn klachten af te komen. De voorgeschreven therapieën en medicatie gaven steeds maar tijdelijke verlichting en klachten kwamen na verloop van tijd weer terug. Waardoor ik uiteindelijk besloot om het zelf maar eens te proberen. Ik werd dokter, therapeut en cliënt in een en heb mezelf middels trail and error (want wat werkt wel en wat werkt niet) uit de burn-out gehaald en daarmee de basis voor de rest van mijn (professionele) leven gelegd. Maar dat wist ik toen nog niet. 😀

kijkend om mij heen zag ik zoveel mensen lijden zoals ik deed en besloot ik dat ik mensen wilde gaan helpen met de kennis die ik op heb gedaan. Ik ben toen begonnen met het zoeken naar een opleiding die alles wat ik in al die jaren bij mezelf gedaan en ontdekt had aanbood in een methodiek. Niet geheel tot mijn verbazing bood geen een (particuliere) opleidingsinstituut die ik tegen kwam aan wat ik zocht. Ik werd al bang dat ik zelf een methodiek moest gaan ontwikkelen. Maar toen was daar ineens Hans de Waard en zijn BodyMindRelease methodiek. In een video van 30 minuten vertelde hij mij alles wat ik wou horen en waar ik naar opzoek was. Het klonk haast te mooi om waar te zijn. Dus besloot ik naar de informatiedag te gaan en daar werden mijn vermoedens meer dan bevestigd. Dit was het! Dit is waar ik naar opzoek was en wat ik in de loop der jaren ontdekt had. Ik besloot me meteen aan te melden voor de opleiding. Ik heb de opleiding succesvol gevolgd en heb het traject doorlopen. Het mooie van de BMR-methodiek is dat je het zelf doet. Het is eenvoudig, praktisch, logisch, niet “zweverig” en het werkt!  Toen dacht ik. Dit gun ik iedereen. En vanuit mijn eigen ervaring en enthousiasme is Head2wellness ontstaan en ben ik begonnen aan mijn missie.

Namelijk, mensen helpen vrijer te zijn, meer zelfinzicht te krijgen en meer zelfliefde te hebben en ervaren. En vooral thuis te laten komen bij jezelf via het cadeau die je jezelf geeft genaamd BodyMindRelease. Een veilige plek bieden waar jij jezelf toestemming gaat geven om te zijn wie je echt bent. Die persoon diep van binnen onder de lagen van opvoeding, scholing, verwachtingen van de maatschappij, je omgeving, familie, gezin, partner, maar vooral jezelf. Degene die we zo goed verbergen en beschermen uit angst dat hij of zij niet geaccepteerd zal worden zoals hij of zij is. Die persoon wil ik ontmoeten en uitnodigen zich te laten zien. Want ik weet uit ervaring dat als je die persoon er laat zijn. Jij echt gelukkig zal zijn en daardoor iedereen om je heen.

Dat beloof ik je.

Wat ik ervaar, gun ik iedereen. Jij gunt het jezelf toch ook?

Gun jezelf, Jezelf.

De eerste stap naar therapie is voor iedereen lastig. Dat weet ik uit eigen ervaring. Het heeft even geduurd voordat ik de stap had gezet. Maar als je hem zet, zul je jezelf achteraf net zoals ik dankbaar zijn. Daarom reserveer ik graag een half uur van mijn tijd om (telefonisch) kennis met je te maken. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen en kunnen we kijken of er een klik is en of ik iets voor je kan betekenen.

Laat een bericht achter met je gegevens dan neem ik contact met je op.

 Alvast een nadenkertje om je reis naar Wellness te starten….

“Hoeveel waarde hecht jij aan jezelf?” als je kijkt naar je leven nu.

Deze vraag is mij heel vaak gesteld en brengt mij nog steeds heel veel op mijn reis naar meer vrijheid, zelfinzicht en zelfliefde.

Nu mag jij ermee aan de slag 😉

START CHOOSING YOU TODAY!! AND HEAD2WELLNESS 

Love and Light,

Danielle