Wat is Body Mind Release?

BODY MIND RELEASE is een bewezen effectieve methodiek waarmee jij onder begeleiding de innerlijke oorzaak van je levensklachten ZELFSTANDIG en gericht leert LOSLATEN,

en positieve gevoelens weer kunt TERUGHALEN.

Dit zijn beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten die ieder van ons gedurende zijn/haar leven opdoet door gebeurtenissen en ervaringen die we meemaken. Volgens onderzoek van onder andere celbioloog Dr. Bruce Lipton wordt 95% van hoe wij ons voelen, denken, handelen, gedragen, in het leven staan, welke keuzes wij maken, of wij succesvol zijn of niet bepaald wordt door de ballast die wij bij ons dragen. Deze ballast kleurt de bril waarmee je naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Het zorgt ervoor of iets wel of niet lukt in jouw leven en op termijn zelfs welke ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen.

Een traject duurt 7 weken (een keer per week 45 – 50min) waarin jij onder mijn begeleiding leert zelfstandig jouw ballast gericht los te laten en positieve gevoelens weer terug te halen. Je gaat hier dagelijks (2x per dag, max 30 min) zelf mee aan de slag aan de hand van werkschema’s. Na afloop van het traject kun jij door het geleerde BMR methode jezelf voor altijd blijvend ondersteunen.

Body Mind Release is geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken om weer lekker in je vel te zitten en met kracht en blijheid in het leven te staan. Wordt weer de schipper op jouw schip in plaats van een passagier.

Wat jij van Body Mind Release mag verwachten is dat je meer energie zult hebben. Je zult fysiek en mentaal meer ontspannen zijn. Je zult meer in balans zijn, meer zelfvertrouwen hebben en levensvreugde ervaren. Je zult je bevrijdt en minder afhankelijk van anderen voelen. Je zal weer kunnen genieten met en van jezelf, anderen en het leven.

Een BMR traject duurt gemiddeld 7 weken en bestaat uit wekelijkse sessies van 45-50 min. In deze sessies begeleid ik jou in het gericht en zelfstandig loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens.

Het doel van een BMR traject is dat jij steviger in je schoenen staat. Jij je goed, energiek en positief voelt. Dat je met vertrouwen een leven leidt waar jij je goed bij voelt. En dat je handvaten hebt om jezelf voor de rest van je leven te ondersteunen.